Norjan leiri 2024

Kesän Norjan leiri 2024

Norjan sukellusleiri pidetään 6.7.-13.7.2024 Narvikin länsipuolella. Tukikohtanamme on Ballangen Camping josta teemme sukellusreissuja lähikohteille ja hieman kauemmaskin.

Sukelluskohteita

Narvikin Ankenestrandeniin on ajomatkaa noin 31 km. Ankenesin kohdalla Narvikin satama-altaassa on mm. rahtilaivat Romanby, Neuenfels, Stråssa ja Martha Heindrich Fisser. Lisäksi muutaman minuutin venematkan päässä on P/S Norge sekä Framnesin kohdalla saksalaisten hävittäjien (laivojen) hylyt.

Hieman pidemmän ajomatkan päässä on Tjeldsundin nielu, Evenes, Leirvikin tunnelin ranta, Herman Künnen hylky ja Foldvikin Dronning Maudin hylky. Päiväreissun ajomatkan päässä ovat myös Harstadin kohteet.

Majoitus

Ballangen campingista on varattu kolme mökkiä sellaisille lähtijöille, jotka eivät halua varata kokonaista mökkiä ”omalle” porukalleen.

Ilmoittautuminen tulee tehdä ousu.tiedotus -sähköpostiosoitteeseen. Mökeissä on vielä (30.4.2024) yksittäisiä nukkumapaikkoja jäljellä.

Muut varaukset jokainen lähtijä/ryhmä tekee itse Ballangen Campingin nettivarausjärjestelmästä.

Omaa mökkiä/matkailuajoneuvopaikkaa varatessa kannattaa laittaa varauksen lisätietokenttään tieto, että kuuluu ryhmään Oulun Urheilusukeltajat ry. Näin alueen pitäjä pystyy sijoittamaan meidät lähemmäs toisiamme. Varattujen mökkien määrä saattaa myös vaikuttaa hengitysilmakompressoriemme sijoituspaikkaan alueella. Ja siihen, saammeko pystyttää oman telttasaunan alueelle.

Tarvitsemme myös seuralle tiedon paikalle tulevista sukeltajista, jotta pystymme varautumaan ilmahuollon ja venekapasiteetin osalta oikein. Pyydämme ilmoittamaan seuran sähköpostiosoitteeseen ousu.tiedotus@… paikalle tulevien sukeltajien määrä. Näin voimme varautua sopivalla kompressorikapasiteetilla.

Yhteisvarauksen mökkien varauksista ohjeet on lähetetty sähköpostilla seuran jäsenjakelulla.

Ballangenissa on myös matkailuajoneuvoille runsaasti tilaa.

Ilmahuolto

Seura järjestää Ballangeniin paineilmatäytöt. Mukaan otetaan sopiva määrä kompressoreita kun lähtijöiden määrä tarkentuu. Tämän vuoksi on tärkeää, että kaikki ilmoittautuvat leirille vaikka varaukset saatetaankin tehdä suoraan leirintäalueelle.

Otamme mukaan myös matkakompressoreita jotta päiväreissujen ilmahuolto pystytään järjestymään.

Tekniikkasukellus

Jos osallistujilla on tekniikkasukellustarpeita, kaasujen, boosterin ja muun kaluston osalta tarpeista on myös syytä olla yhteydessä hyvissä ajoin.

Veneet

Otamme mukaan omia veneitä mahdollisuuksien mukaan. Narvikin sataman hylyt käytännössä tarvitsevat veneet. Myös Dronning Maud Foldvikissa vaatii venekyytiä. Muilta osin sukeltaminen tapahtunee rannasta.

Kaluston kuljetus

Madden kuljettaa leirille ja takaisin Tomi W.
Kompressorien kuomukärryn kuljettaa leirille ja takaisin Outi ja Stani.

Lisätiedot

Tähän web sivulle tulee lisätietoa asioiden tarkentuessa. Lisäksi tiedotusta hoidetaan seuran muiden tiedotuskanavien kautta.