Uppopallotreenit ovat alkaneet

Syksyn mittaan joka viikko tulee joku uusi pelaaja kokeilemaan, tule sinäkin!
Treenit ovat Torstaisin 20.45 Raksilassa ja Sunnuntaisin Raatissa n. klo 19.00 alkaen. Torstaina pelataan enemmän ja sunnuntaina harjoitellaan tekniikkaa.
Aivan aloittelijoille näytetään vähän lajin niksejä Torstaina treenien alussa ja sitten voi rohkeasti lähteä kokeilemaan ylimääräisenä pelaajana, tai ihan vaan seurata peliä ensimmäisellä kerralla. Sunnuntaina on sitten pidempi vuoro ja silloin on hieman enemmän aikaa opettaa ja opetella vaikka ihan sukeltamista snorkkelin ja maskin kanssa yms.
Ensimmäisillä kerroilla voi tulla mukaan maksamalla uimahallimaksun, mutta jos harrastus kiinnostaa sitten maksetaan Vesimiesten kannatusjäsenmaksu tai uppopallojäsenmaksu ja sen jälkeen pääsee vuoroille ”ilmaiseksi”.
Että ei kun rohkeasti mukaan kokeilemaan!