Sukellusmatkailuilta ke 25.4. klo 19:00 ->

Tervetuloa kuulemaan esitelmiä huikeista sukellusmatkoista maailman meriltä!

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla Oulun oman meribiologin Essi Keskisen sukelluksista Ruotsissa ja Norjassa sekä Huippuvuorten jäisissä vesissä. Eksoottisena erikoisuutena hän esittelee myös Uuden-Kaledonian.
Juuri reissultansa palanneena Erkki Saarela tunnelmoi tuoreilta Etelä-Amerikan sukelluksiltaan.
Antti Salo kertoo, kuinka jännittävää oli Meksikon luolasukelluksilla.
Pekka & Stina Mattila ovat niin kokeneita sukellus- ja snorklausmatkailijoita, että osaavat pakata matkalaukkunsa vaikka silmät kiinni. He pitävätkin kaikille hyödyllisen pakkausinfon ja lisäksi kuvakoosteen omituisten otusten
kerhosta Indonesiasta.
Tommi Salminen kertoo, miten johdatti joukon seuralaisia viime syksynä Dahabin syvyyksiin.
Jouni Herronen esittelee ”maailman ympäri” -sukellusmatkansa.

Tarkoituksena on viettää mukava ilta samanhenkisessä seurassa, ja innokkaimmat voivat alkaa suunnittelemaan vaikkapa tulevaa sukellusmatkaa. Lapset ovat tervetulleita vanhempiensa seurassa. Ravintola Tervasoihdussa voi halutessaan
tilata syötävää ja juotavaa koko illan. Tilauksia tekemään ja paikkoja varaamaan voi tulla jo hyvissä ajoin. Tervasoihdusta löytyy nopeasti saatavia ruoka-annoksia moneen makuun. Sinne voi jäädä myös iltaa jatkamaan. Paikka suljetaan
puolilta öin.

Mitä: Sukellusmatkailuilta
Missä: Ravintola Tervasoihtu, 2.krs, Torinranta (http://www.tervasoihtu.fi/Yhteystiedot.html [www.tervasoihtu.fi])
Milloin: Ke 25.4. klo 19:00 (ohjelmaa klo 21 asti).
Ei pääsymaksua.

Paikalle odotetaan seuralaisten syviä rivejä.

——————————————————————————

Päivitys 27.04.2012:

Tänne vielä lyhyt raportti keskiviikkona olleesta sukellusmatkailuillasta. Kuten oletinkin, ilta oli jymymenestys. Porukkaa oli paikalla 41 henkeä eli melkein päästiin niihin rajoihin, mitä tuohon tilaan ylipäätään edes mahtui.
Paikkana Tervasoihdun 2. krs oli erittäin tunnelmallinen ja tismalleen meitä varten, kun katonrajassakin oli vanha puuveneen hylky.

Suurkiitos kaikille esitelmöijille ja osallistujille! Esitelmät olivat erittäin mielenkiintoisia ja sukellusmatkakuumetta nostattavia. Iltaan sisältyi sopivasti dramatiikkaakin; matkat voivat päättyä joskus yllättävästi. Ilta saatiin päätökseen sopivasti ennen kello kymmentä. Essi Keskinen meidän meribiologi ja vieraileva esitelmöitsijä meinasi myös, että seuralaiset voivat tarvittaessa olla häneen yhteyksissä sähköpostitse etunimi.sukunimi ät metsa.fi

Olipa mahtavaa!
Mukavaa Vappua kaikille!