Uppopallon Pohjanmaa-Cupin avausturnaus pelattu Oulussa

Maailmanhistorian toinen uppopalloturnaus pelattiin viikonloppuna Oulussa Raatin uimahallissa.

Paikalle saapui neljä joukkuetta, joista osaa vahvistettiin Oululaisilla pelaajilla, jotta saatiin kunnon pelit pystyyn.

Altaassa nähtiin myös suomalaista huippu-uppopalloa kun Pohjanmaan SM-joukkue Pietarsaaresta ja pääosin Oululaisista sekä Seinäjokelaisista pelaajista koostuva Pohojammaan ykkösdivarijoukkue ottivat mittaa toisistaan harjoituspelissä.

Alla on ladattavissa tulokset ja pistepörssi(tässä voi olla pientä epätarkkuutta suurista pelaajavaihtomääristä johtuen) Pohjanmaa-Cupin ensimmäiseltä kierrokselta ja kiitokset vielä kaikille vapaaehtoisille auttajille ja paikalle tulleille!

UPPOPALLON POHJANMAACUP 2012-13

sarjataulukko_pohjanmaacup