Nallikarin ranta tarkistettu sekä venesataman este poistettu pohjasta

Kiitokset kaikille talkoisiin osallistuneille. Nallikarin rannassa on kevään ja alkukesän aikana käyty läpi merenpohjaa 60000 – 80000 neliömetriä. Näistä osan olisi voinut tehdä pinnasta käsin vähän myöhemmin, kun merenpinta kävi -60cm negatiivisessa korkeudessa. Mutta reippaat sukeltajat hakivat uimareille vaaralliset esineet veden alta. Samoin myös OM:n ja OPS:n Telakkasäätiön rannassa havaittuun veneille haitalliseen esineeseen kiinnitettiin nostokettinki jotta Telakkasäätiö sai nostettua sen pois vedestä.

Kausi jatkuu sukeltamisen ja yhdessä toimimisen merkeissä. Merialueella etsimme muutamaa tunnettua hylkyä (ja siinä sivussa tuntemattomia) ja kesän edetessä parempaa näkyvyyttä kohti merellä sukellamme jo tunnetuilla hylyillä ja toivottavasti myös meille uusilla merialueen kohteilla.