Avovesikausi alkamassa

Vaikka kevät ja kesä näyttävätkin tulevan tänä vuonna hitaasti, on avovesikausi kuitenkin pikkuhiljaa alkamassa. Victorian keväthuolto on jo aika hyvällä mallilla. Tänä kesänä on tarkoitus tehdä myös sukellusreissuja sellaisille Oulun edustan hylyille, joilla ei olla käyty pitkin aikoihin. Kippareiden kesken suunnittelimme, että ainakin Deux Celinalla ja Laitakarin malmihylyllä käymme jo alkukesästä. Alkukesästähän näkyvyys ei vielä ole vallattoman hyvä koska Oulujoki työntää sameaa vettä vielä alkukesästä aika paljon tuohon Hailuodon itäpuolelle. Mutta kyllä se siitä paranee, kun Oulujoki rauhoittuu. Nyt lisäetuna on vielä nopeat iltareissut, koska Victorian uudesta Kiviniemen kotisatamasta ajomatkat hylkykohteille ovat merkittävästi lyhyemmät kuin aikaisemmin Hietesaaresta operoitaessa.

Kesän ilmahuoltokin lähtee pyörimään myös niille, jotka eivät syystä tai toisesta ole lunastaneet kulkulätkää Messille. Ilmaa saa Messiltä tiistaisin. Lisätietoa: https://oulunurheilusukeltajat.fi/seura/vesimessi/