1-Divisioonan mestaruus!

 

West Coast UWR (Oulun Vesimiehet + Saaristomeren Sukeltajat, Turku) on voittanut uppopallon 1-Divisioonan mestaruuden eilen 7.4.2018 Helsingissä pelatuissa sarjakauden finaaleissa. Finaalivastustajana oli runkosarjassa äärimmäisen kovan vastuksen antanut SeiVaa (Seinäjoki + Vaasa), joka onnistuttiin kuitenkin finaalissa selättämään lukemin 6-0.

Sarjakausi pelattiin ilman ainoatakaan tappiota tai tasapeliä. Meitä vastaan tehtiin kauden aikana ainoastaan 7 koria, kun taas omaksi korisaldoksemme muodostui runkosarjassa 107 ja koko kaudelta finaalipeli mukaan lukien 113. Pelaajakohtaisessa pistepörssissä joukkueemme saalisti kaksoisvoiton ja Top 10 joukosta löytyy kokonaista 5 West Coastin peluria.

Uskomaton kausi!

Otteluvideo (YouTube)
Maalikooste (Vesimiehet Uppopallo FB sivu)

 

Yksi ajatus artikkelista “1-Divisioonan mestaruus!”

Kommentit on suljettu.