12.7.-25.7. ei ilmahuoltoa Oulussa

12.7.-25.7. Ei ilmahuoltoa Oulussa

Sähkö-Mariner sekä iso Mariner-250 ovat Norjan leirillä. Junior II on vuokrakäytössä. Nitrox-Marineria saa käyttää ainoastaan GasBlender -koulutetut. (Oceanus on rikki.)

12.7.2021 pakataan Norjaan lähtevä kalusto. Kaksi isoa kompressoria lähtee Norjaan. Normaalisti kulkulätkällä käytettävissä oleva sähkökompressori on se pienempi näistä. Koska ainoa Ouluun jäävä kompressori vaatii erikoiskoulutuksen, ei ilmahuoltoa voida järjestää Ouluun Norjan leirin aikana. Ilmahuolto toimii taas Norjan leirin jälkeen kun kärry on purettu ja kaikki Norjassa ollut kalusto on takaisin Messillä. Norjasta paluu on 24-25.7.2021. Ilmahuolto normalisoituu riippuen seuran kärryn purkamisajankohdasta.

14.7.-17.7. välisenä aikana on olemassa pieni mahdollisuus, että vuokrakäytössä oleva Junior II on Messillä kulkulätkän lukon takana olevassa tilassa. Tällöin kompressorin käytölle (Messin pihalla) ei ole estettä.