Syysleiri ja Divers Night 2023

Syysleiri ja Divers Night 2023

Pidimme yhdistetyn syysleirin ja Divers Night:n 3.11-5.11.2023 Vaalan Saarijärven rannalla sijaitsevassa ”Hilikkula” mökissä.

Tänä vuonna pakkaset tulivat aikaisemmin kuin edeltävinä vuosina. Lisätietoja seuran WhatsApp ”sukellustapahtumat” ryhmässä. (Ex. ”viikkosukellukset” ryhmä.)

Syysleiriltä 2019

 

Majoituspaikat täytyy varata. Varaaminen Tomi Weckmanilta.

Divers night

Divers Night 2023 on lauantai-iltana 4.11.2023. Veteen meno vuosiluvun
mukaisesti klo 20:23.

Ilmahuolto

Leirille pyritään järjestämään ilmahuolto. Jos sää on kovin paljon pakkasella, kompressoreita ei voi käyttää.
Pienellä pakkasella täytöt onnistuvat, kun pidetään kompressorien
filtterit sisällä täyttöjen välillä.

 

Varatut majoituspaikat, tilanne 2.11.2023

Majoituspaikat voivat vielä vaihtua varaustilanteen edetessä.

Ala1 (2h) Ala2 (3h) Ala3 (3h) Ylä 1 (5h) Ylä 2 (2h
pariv)
Yläaula (n)
Markku Taru SatuP Visa Samuli
Juuso Iina TiinaT AnnaI TomiV
AnttiS
TomiW
Seppo

Lisäpaikoilla (10€/hlö lisämaksu) allaolevat. Seura ei ole asettanut tätä lisäpaikkamaksua, vaan vuokranantaja. Lisäpaikat ovat patjapaikkoja ja vuodesohvapaikkoja.

Lisäpaikoilla majoittuvat:

Majoituspaikkoja voidaan hienosäätää myös paikan päällä. Tässä alustava makuupaikkajako.

Jokainen huolehtii omasta ruokailustaan sekä kyydeistä leirille ja takaisin.

Leirimaksu

Leiri maksaa jäsenille 10€. Riippumatta siitä, majoittuuko yhden yön, kaksi yötä tai ei yhtään yötä. Mökkiä edes tilapäisesti käyttävät maksavat leirimaksun, koska sillä katetaan mm. mökin siivouskustannukset. Maksu perustuu seuran yleiskokouksen päätökseen 8.11.2022. Seuraan kuulumattomilta peritään lisämaksu, riippuen leirin resurssien käytöstä.

Vuokranantaja veloitti mökistä uuden hinnaston mukaisen hinnan eikä hintaa, joka sovittiin varaushetkellä. Tämän vuoksi leiriläisten 10€ leirimaksun lisäksi leirille osallistuvien toivotaan maksavan 10€ lisähinta. Tämä lisämaksu ei ole pakollinen, mutta auttaa meitä pysymään talousarvion raameissa tämänkin leirin suhteen.

Jos jäsen käy ainoastaan kokouksessa lauantaina, ei leirimaksua peritä lainkaan.

Hilikkula Lokakuussa 2018
Hilikkula Lokakuussa 2018

 

Vuokranantajan ohjeita

3. Elokuuta 2022 klo 21.48

Jos matkailuajoneuvo tms. käyttää Hilikkulan sähköä, siitä tulee maksaa matkailuauton sähkömaksu 10 euroa/pv. Matkailuautojen ym autot tulee pysäköidä Hilikkulan tontille, naapurin maille ei saa pysäköidä. Vuokraajan vastuulla on pitää huolta siitä, ettei ajoneuvoja ole enempää kuin Hilikkulan paikoitusalueille sopii. Huom! Metsään, varvikon päälle ym. paikoitusalueen ulkopuolelle ei saa pysäköidä.

Mökin perushintaan sisältyy maksimissaan 14 henkeä, riippumatta siitä, majoittuvatko henkilöt mökkiin, telttaan, autoon tms. Lisähenkilöistä peritään 10 eur/hlö/vrk. Lisähenkilöt tulee oma-aloitteisesti ilmoittaa. Mikäli lisähenkilöitä ei ilmoiteta viimeistään majoituksen päättymistä seuraavana päivänä ja niitä kuitenkin on ollut, peritään lisähenkilömaksu kaksinkertaisena.

Matkailuautojen tms. ajoneuvojen septitankin tyhjennys Hilikkulaan on kielletty.

Sähköauton lataamisesta tulee maksaa latausmaksu 10 eur/krt. Mikäli maksuja ei oma-aloitteiseti makseta, ne veloitetaan kaksinkertaisena. Latausmaksun samoin kuin matkailuauton sähkömaksun voi maksaa myös mobilepayllä allekirjoittaneen numeroon, viitteeksi auton rekisterinumero ja sähkönkäytön ajankohta.