Uppopallojoukkue pelireissulla Seinäjoella

Viimeisin Pohjanmaa Cupin koitos käytiin 19.2. Seinäjoen maisemissa. Pelien oli määrä alkaa lauantaiaamuna klo. 10 ja pitkää ajomatkaa lähdettiin taltuttamaan eri keinoin. Setämiesosasto otti varaslähdön ja saapui paikalle jo perjantai-iltana varmistaen näin maksimaalisen pelikunnon riittävien yöunien ja tanakan hotelliaamiaisen jälkeen. Suurin osa joukkuetta lähti matkaan auto- ja rautateitse kisapäivänä aamuvarhaisella.

Turnaukseen saatiin lähes täysilukuinen joukkue, mutta enemmänkin olisi mukaan mahtunut. Muutkin joukkueet näyttivät olevan hyvin edustettuina, mutta Nivala/Ylivieska ei harmillisesti ottanut osaa turnaukseen tällä kertaa. Otteluissa saatiin aikaan varsin mallikasta peliä ja Seinäjoen ja Vaasan kanssa vääntö oli melkoisen tasaista. Vaasa onnistuttiin selättämään, mutta Seinäjoki vei pidemmän korren. Pietarsaarta ja Kokkolaa vastaakaan ei jääty koreitta, mutta taitavampi vastapuoli vei nämä ottelut silti selkeästi nimiinsä. Tarkemmat turnaustulokset ilmaantuvat jossain vaiheessa Vaasalaisten sivuille.

Seinäjoen porukka oli esimerkillisesti varannut ravintolapöydän ja saunatilat turnauksesta palautumiseen ja jälkipelit saatiinkin hyvin käyntiin jo ruokailun aikana. Suurin osa oululaisista lähti taittamaan kotimatkaa jo ruokailun jälkeen ja pääsi Ouluun vielä saman vuorokauden puolella. Pieni peräjoukko jäi kuitenkin pitämään mainetta yllä aamuyöhön saakka ja palaili turnauksesta suurilta osin aamuseitsemän aikoihin. Niinsitäpitää.

Kiitokset kaikille turnaukseen osallistuneille, hauskaa oli!