Kylmää pelkäämättömiä Vesimiehiä avovesiuintikilpailuissa 3.8.2011

Kolme reipasta Vesimiestä otti Juhon heittämän haasteen vastaan ja aloittivat kovan harjoittelun Raatinsaaren uintikilpailuhin Valkeisjärven radalla. Epätoivoiselta tuntunut 2 kilometrin matka kylmässä jokivedessä tuntui ensikerroilla mahdottomalta haasteelta pari astetta lämpimämmässä järvivedessäkin.

Kilpailupäivän koittaessa valkeni karu totuus, kaikki muut mukaanlukien yksi Vesimies vetivät päälle uintimärkkäriä laiturilla ja vain yksi muu hurja oli uskaltautunut paikalle pelkissä uimahousuissa.

Tästä pienestä välinevouhotuksesta sen kummemmin hätkähtämättä asetuttiin lähtöviivalle ja uitiin koko tiimin voimin kymmenen parhaan joukkoon parhaan ollessa neljäs miesten yleisessä sarjassa jääden vain pari minuuttia voittajasta ja yksi vanhempi herrasmies otti hopeaa M35 sarjassa.

Palkintojen jaossa nähtiin vielä spektaakkelia, kun märkäpuku-uimarimme ei uskaltanut mennä ilman paitaa palkintojen jakoon, onneksi nuoriso-osaston edustajamme lainasi paitaa ja saatiin miehelle mitali kaulaan.

-TM