Terveiset kesän Norjanleiriltä Lofooteilta!

Terveiset kesän Norjanleiriltä Lofooteilta!

Kesän Norjanleiri pidettiin jo aiemmilta vuosilta tutuksi tulleella Sandvikan leirintäalueella Lofooteilla. Norjalaisesta kesäsäästä nähtiin molemmat puolet – väliin satoi ja väliin aurinko porotti niin että kuivapuku muuttui varsin nihkeäksi jo ennenkuin päästiin lähellekään vettä. Sukelluksen sivuharrasteeksi Pykeijan leirillä kehitetyn Kuivapukuvuorikiipeilyn (joka oikeaoppisesti suoritetaan ankkurit selkään köytettynä vähintään kolmosluokan hurrikaanissa) seuraksi keksittiin Svolvaerin aallonmurtajalla Paineilma-Parkour. Kyselkää näistä jaloista lajeista tarkemmin leireillä olleilta. Konesukeltajien lisäksi leirille otti osaa myös seuran (lukumääräisesti) pieni vapaasukellusjaos.

Pinnan alla nähtiin krotteja, kissakaloja, kampeloita, monenmoisia rapuja, jokunen hylky  sekä hehtaareittain komeaa kelppimetsää. Kiitokset jälleen kerran leirin järjestäjälle, kärrynvetäjille, puuhahenkilöille sekä tietysti kaikille osallistujille! Hyvässä seurassa on mukava sukeltaa!

-T