Laitesukelluksen peruskurssi keväällä 2021

CoVid-19 on heitellyt kapuloita rattaisiin, mutta kevään 2021 peruskurssi pyritään kuitenkin pitämään. Kurssin aloitus on siirtynyt Sunnuntaille 16.5.2021. Kurssin uudesta (oletetusta) aikataulusta on tiedotettu kurssille ilmoittautuneita sekä kurssista viime päivinä kyselleitä.
Kurssin aikataulua sekä vedessä tehtäviä harjoituksia säädetään noudattaen CoVid-19 virukselta suojautumiseen annettuja ohjeita. Sekä viranomaisohjeiden että sukelluskoulutusohjeiden osalta. Otamme CoVid-19 infektion erityisen vakavasti, koska se vaikuttaa hengityselimistöön sekä sydän- ja verenkiertoelimistöön, joihin kohdistuvat infektiot ovat erityisen ongelmallisia sukeltajan kannalta. Aiheesta on sukelluslääketieteeseen erikoistuneen lääkäri Anne Räisänen-Sokolowskin artikkeli luettavissa sukeltajaliiton sivuilla.

Pidämme lähtökohtana, että kurssi pystytään järjestämään turvallisesti kevään ja alkukesän 2021 aikana. Kurssista tiedotetaan ensisijaisesti kurssille jo ilmoittautuneita.