Vesimiesten valokuvauskilpailu

Vesimiesten valokuvauskilpailu

Päiväys ti 27. kesäkuuta 2006 00:25:00

Oulun Vesimiehet ry järjestää jäsenistölleen sukellusaiheisen valokuvauskilpailun. Ohessa säännöt ja palkinnot pähkinänkuoressa.

Pääpalkinnon kilpailuun on lahjoittanut Auvo, jonka bussista löytyy Suunnon tuotteiden lisäksi satoja muitakin tuotteita. Käykäähän bussilla vilkuilemassa – aikatauluista ilmoitetaan aina näillä sivuilla.

Pääpalkinto:
Suunto Vector -urheiluinstrumentti
Suunto Vector -urheilutietokone antaa tietoa ympäristöstä, jos vaellat, kiipeilet, off-pistelaskettelet tai harrastat vastaavaa urheilua. Se sisältää korkeusmittarin, ilmapuntarin ja elektronisen kompassin sekä on myös urheilukello. Siinä on LED-taustavalo ja paristo on käyttäjän vaihdettavissa.

Lohdutuspalkintoina 5 kpl Oulun Vesimiesten laadukkaita lippiksiä. Oulun Vesimiesten tyylikäs tummanvihreä, nahkajäljitelmälippainen lippis suojaa pääsi niin sateelta, paisteelta kuin tuulelta. Vesimiesten logo kertoo vastaantulijoille harrastuksesi laadun ja näyttää, että kuulut tähän ainutlaatuiseen ryhmään. Koko säädettävä.

Säännöt:
1. Jokainen Oulun Vesimiesten jäsen voi osallistua 1–3 kuvalla.
2. Kuvien tulee liittyä sukellukseen, mutta ne voivat olla veden alta tai päältä.
3. Nimeä kukin kuvasi ja kerro, missä ja milloin se on otettu (esim. ”Piano”, Haukiputaan monttu 11.5.06).
4. Lähetä kuvasi mieluiten sähköpostitse nettiresoluutiolla (72 dpi, koko siis alle 100 kt) osoitteeseen paivi.kangasniemi (at) pp.inet.fi syyskuun loppuun mennessä. Jos välttämättä haluat lähettää paperikuvia tai dioja, niin soita ja sovi 050 547 9596.
5. Esivalintaraatina ja tuomariston sihteerinä toimii Vesipostin toimitus. Parhaat max noin 20 kuvaa arvostelee ja pisteyttää arvovaltainen tuomaristo, mm. valtakunnallisesti palkittu mestarivalokuvaaja Reijo Koirikivi, lehtikuvaaja Paula Åström, vp-valokuvausta harrastava ja paljon sukeltanut toimittaja Heidi Niskala sekä graafista mediaa opiskeleva Satu Vesala.

Palkituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, joten liitä mukaan yhteystiedot nimesi lisäksi. Virallinen palkitsemisseremonia käydään Oulun Vesimiesten pikkujoulussa ensi syksynä. Parhaista kuvista tehdään kooste, joka esitetään ko. tilaisuudessa (jos tekniikka suo). Kuvia voidaan julkaista ilman eri korvausta kuvaajan nimellä varustettuna Vesipostissa ja Vesimiesten nettisivuilla, muttei muualla. Tuomaristolla on yksinvalta muuttaa sääntöjä, jos järki ja taiteellinen vaikutelma niin vaativat. <