Victorian talkoot sujuivat hyvin

Victorian talkoot sujuivat hyvin

Päiväys ke 14. kesäkuuta 2006 22:38:00

Vesimiesten vesillä liikkumisen pääajoneuvo, Victoria, kaipasi jälleen talven telineillä makaamisen jälkeen hellyyttä ja hoivaa. Talkooporukkaa saapuikin paikalle (joidenkin mielestä jopa yllättävän) runsaasti, mikä on oiva osoitus siitä että merelle sittenkin halutaan.

Illan kunnostuskohteita oli moottorin huollon lisäksi kansiluukkujen maalausta sekä yleistä puunailua ja siivoilua. Huoltolista lyhenikin sellaisella vauhdilla, että Victorialla voidaan lähteä tarkistamaan Telman kunto vaikka jo tulevana viikonloppuna. Pienenä varauksena mainittakoon, että Tommi, Juhani ja Jouni jäivät vielä kiinnittämään moottorin venttiilien kantta paikoilleen.

Kiitoksia kaikille paikalla olleille talkoolaisille. Tällaisia pieniä repäisyjä kaivataan, jotta voidaan edelleen harrastaa yhdessä sukeltamista Oulun lähivesillä. Lisäksi kiitos kuuluu myös talkoiden organisaattorille, Jounille. Jonkun se pitää homma potkia liikenteeseen, kyllä niitä tekijöitä sitten saapuu paikalle.

Olkaahan kuulolla, Telma-reissuja luvassa!