Vesimiesten www-palvelu uudistuu

Vesimiesten www-palvelu uudistuu

Päiväys to 1. kesäkuuta 2006 09:49:00

Vesimiesten www-sivusto on pitkään ollut yhden tai kahden vesihenkilön harteilla. Tähän haluttiin muutos ja sitä toteuttamaan otettiin avuksi Koodiviidakko Oy:n Sivuviidakko-niminen julkaisujärjestelmä. Julkaisujärjestelmän todellinen teho löytyy käyttäjien ja oikeuksien hallinnasta – tästä eteenpäin kaikki vastuuhenkilöt voivat päivittää omaa sisältöään sivuilla. Eli leirien infot, norppatoiminnan sivut yms. päivittyvät vastuuhenkilönsä toimesta. Tällä muutoksella pyritään saamaan sivustostamme ajantasainen sekä pääasiallinen tiedotuskanavamme.

Sivustolla on jo julkistettu uusi ulkoasu sekä otettu käyttöön julkaisujärjestelmä, mutta muita muutoksia on vielä luvassa. Esimerkiksi kuvagalleria, keskustelufoorumi ja uusi postituslista ovat tulossa piakkoin.

Muistathan antaa palautetta uudesta sivustosta joko listan kautta tai suoraan ylläpitäjille. Yhteystiedot löytyvät seura-sivun alta.